رشته برق به طور کلی شامل: الکترونیک، طراحی و پیاده سازی مدارها و انواع پروژه های کامپیوتری می باشد. تمامی موارد فوق نیاز به کسب مهارت فوق العاده بالا دارد که پیش نیازی برای کسب درآمد از آن است. همچنین با توجه به پیشرفت های اخیر در صنعت مهندسی، مخصوصا برق، زمینه بسیار مناسبی برای کسب مهارت بوجود آمده است.
چگونه می توانیم از رشته برق کسب درآمد کنیم؟
قبل از بررسی این موضوع، باید اشاره شود که که این رشته دارای گرایش های بسیار متعددی نظیر: برق صنعتی، برق خودرو و یا ساختمان می باشد. هر کدام از این موارد می تواند فرد را به درآمدزایی برساند. اما چگونه پولسازترین شغل های رشته برق را شناسایی کنیم؟
به دلیل اینکه مشاغل موجود در رشته برق، گستره بسیار بالایی دارند، لذا در ادامه این مقاله، چند مورد از مهمترین آن ها را بیان خواهیم کرد. البته این موضوع را فراموش نکنید که، برای رسیدن به درآمدهای ایده آل، نیاز است تا شما مهارت ها و توانایی های خود را همواره افزایش دهید.
آشنایی با بهترین و پولسازترین مشاغل رشته برق!
از جمله این موارد، عبارت است از:
-
راه اندازی و نصب تابلوهای PLC
از جمله مشاغل بسیار پردرآمد در رشته برق، نصب تابلوهای پی ال سی می باشد. در واقع PLC، به کنترل گری گفته می شود که می توان آن را برنامه ریزی کرد و فرایندهای کاری را مدیریت کرد. یکی از مهمترین دلایلی که باعث می شود این حوزه کاری ارزشمند شود، نبود نیروی متخصص کافی در این صنعت است.
از بهترین راه ها برای کسب درامد در این حوزه و یا هر شاخه دیگر، کارآموزی نزد شرکت (یا فرد) متخصص به مدت 6 ماه الی 1 سال و یا شرکت در دوره های آموزش PLC است. اکثر این دوره های به صورت عملی و پروژه محور آموزش های خودشان را ارائه می دهند.
-
برقکار ساختمان
آشکار است که صنعت ساختمان سازی همواره در حال توسعه و پیشرفت چشمگیری است. یک برقکار ساختمان شخصی است که در موارد گفته شده دارای مهارت و تخصص باشد. استانداردهای برق کشی ساختمان، اعلام حریق، نصب و راه اندازی انواع سیستم های امنیتی مانند دوربین مدار بسته و غیره.
البته این رشته نیازمند تخصص بسیار بالایی دارد و همچنین نیاز است تا شما شناخته شده باشید. به دلیل اینکه، اگر در شرایطی، برق کشی ساختمان به درستی انجام نشود، ممکن است خسارات مالی و جانی سنگینی به فرد وارد شود.
-
برقکار صنعتی
از جمله مشاغل پردرآمد دیگر در رشته برق، برقکار صنعتی می باشد. اما یک برقکار صنعتی کیست؟ وی فردی است که باید به مدیریت، بررسی، اجرای تست های عیب یابی و همچنین سیم کشی انواع سیستم های برقی در قسمت صنعتی، بپردازد.
-
سیم پیچی موتور
در کنار برق کشی صنعتی و ساختمان، از جمله رشته های پردرآمد در رشته برق، سیم پیچی موتور است. با توجه به اینکه سیم پیچ ها، یکی از مهمترین بخش های موجود در موتور الکتریکی می باشند، ممکن است در شرایط دچار خرابی شوند و نیاز به باز پیچی مجدد داشته باشند.
کاملا بدیهی است که باز کردن این موتورها و اجرای عملیات باز پیچی مجدد، نیازمند دانش فنی و تخصص بسیار بالایی دارد. به طور کلی هر چه قدر افراد متخصص در یک شاخه کمتر باشد، فرصت مناسب تری برای کسب درآمد بوجود می آید.
جمع بندی
با توجه به موارد گفته شده در ارتباط های بهترین تخصص های پولساز در رشته برق، انتخاب یکی از آن ها بستگی به میزان توانایی، علاقه و موارد این چنینی، در فرد دارد.
0 پاسخ به "معرفی پولسازترین تخصص های رشته برق"